Merijn wil zijn passie voor beter leren bewegen mogelijk maken voor iedereen! Van jong tot oud plezier in bewegen blijven houden is daarbij het streven. Je kunt hem tegenkomen tijdens de trainingen, waarbij “ik kan dit niet” in “ik kan dit nog niet” als uitgangspunt gezien kan worden! Creativiteit, aanpassingsvermogen en jezelf uitdagen is belangrijk om een betere beweger/atleet te worden.

– ALO Amsterdam – Athletic Skills Model Instructeur – Uefa C – René Meulensteen gevorderd – Groeimindset

Mail: merijn@multigoals.nl

Talentontwikkeling bij kinderen is de grote passie van Maarten. Vanuit zijn passie heeft hij ervaring opgedaan bij o.a. AZ en in Amerika. Maarten leert kinderen hun talenten herkennen en maakt ze bewust hoe ze moeten oefenen om deze te verbeteren. Dit wordt ondersteund door zijn pedagogische achtergrond.

-FC Utrecht O11 – Sport & bewegen – Uefa B – ALO 4e jaars

Mail: maarten@multigoals.nl

Roy vindt het belangrijk dat de voorwaarden voor bewegen bij kinderen verbeteren. Denk hierbij aan behendigheid, stabiliteit, flexibiliteit, power en uithoudingsvermogen, waarbij de coördinatie centraal staat. Roy zoekt altijd de juiste combinatie tussen ontwikkelen en plezier hebben in het bewegen. De activiteiten geeft hij met veel energie en hij motiveert de kinderen op een leuke manier. Roy vindt het belangrijk dat de kinderen leren omgaan met verschillende materialen, locaties en ondergronden.

– HBO sportkunde InHolland Haarlem 4e jaars – Voetballer DZS 1 – 5 jaar jeugdvoetbaltrainer

Mail: roy@multigoals.nl