Vaardigheidstraining

Wat is het?

In deze training ben je bezig om een betere beweger te worden. De focus richt zich op vaardigheden die jij als sporter nodig hebt om beter te functioneren/presteren in je sport. Bijvoorbeeld het springen/landen en stoeien/duwen/trekken komen veelvuldig voor bij voetbal, dit bieden wij dan in uitdagende oefeningen/spelvormen aan tijdens de training.

Voor wie is deze training?

Iedereen kan deze training volgen, zowel met je team als individueel, jong en oud.

Individuele trainingen kunt u bij ons volgen, wij gaan dan met u aan de slag om een betere beweger, een atleet en specialist in uw sport te worden! Wij houden dan rekening met uw eigen doelsport en zullen samen door middel van een sport en bewegingsanalyse een goed trainingsprogramma opstellen.

Wilt u als trainer een andere kijk op bewegen leren en beleven in de praktijk bij uw eigen groep? Wij komen graag een clinic geven, zowel voor de spelers als de trainer een investering waard!

Ook in uw vereniging komen wij graag trainingen verzorgen. Dit seizoen zijn wij bij Always Forward om de fysieke/technische trainingen te verzorgen. Always Forward wil graag investeren in de jeugd, dit doen zij door alle selectieteams een derde trainingsmoment aan te bieden. Zij zijn ook van mening dat de jeugd beter ontwikkeld moet worden om een veelzijdige beweger te worden! Nieuwsgierig naar de manier van werken en de inhoud van de trainingen?

Voor vragen en advies gesprekken kunt u het aanvraagformulier invullen, daarna nemen wij contact met u op.